Stäng

Julkalender

Julkalender

Intro och regler

I denna kalender kommer du att få ett erbjudande varvat med presentation av vårt företag och tjänster varje vardag i december t o m julafton.

Tävlingen går ut på att hitta en gömd bokstav i den bild som presenteras bakom dagens lucka. Totalt kommer 17 olika bokstäver presenteras, en ny varje vardag fram till och med julafton. Uppgiften blir sedan för er att bilda ett ord av dessa 17 bokstäver. Ordet vi letar efter är en artikel vi har lagerlagd på våra tre filialer.

Vinnaren är den som först skickar in det rätta svaret fr o m 24 dec. Om fler rätta svar kommer in samtidigt får en utslagsfråga avgöra vem som blir vinnaren. Utslagsfrågan finner ni i våra fysiska butiker, du väljer själv vilken butik Flen, Katrineholm eller Vingåker du vill hitta frågan i.

Mot slutet av tävlingen kommer ett formulär dyka upp här till höger (på en mobil längst ner på sidan) där du ska fylla i dina svar och skicka in till oss. OBS! Du kan endast ge ditt svar på tävlingen via detta formulär. 

Den som först skickar in de korrekta svaren blir vinnare av en skruvdragare från Milwaukee modell M18 BLDD2-502xx

Tävlingen arrangeras av Bygg & Interiör och pågår t o m 24/12-19. Vinnaren presenteras med namn här på vår hemsida samt i butikerna. Vinsten kan inte bytas mot kontanter. Tävlingen gäller ej för anställda på Bygg & Interiör.

 

 Tips:  Du hittar boktaven i den övre bilden för varje dag i kalendern och det kan vara lättare att hitta den om du tittar på websidan med en dator. Använder du en mobil så behöver Du zooma in i bilden för att hitta bokstaven.